iklan1

Perhatian : Pelancar roket air dan CD powerpoint slide show boleh di tempah sekarang….Sila hubungi saya untuk maklumat harga dan penghantaran - 0137394353/azmi.jaaffar@yahoo.com.my *******Bermula 1/1/2017 harga pelancar adalah RM150 tidak termasuk kos penghantaran, harap maklum .....Tempahan untuk tahun 2017 dibuka sekarang....

Ahad, 25 Oktober 2009

Hadiah yang bakal di tawarkan kepada pemenang2 Kejohanan Teknologi Pelancaran Roket anjuran bersama SMK Maokil dan Rakan Muda Inovasi Kali PertamaNie hadiah yang akan di berikan kepada pasukan yang johan kategori payload, sasaran dan payung terjun peringkat dalaman. Hadiah tempat ke 2 dan ke 3 juga ada disediakan....

Cg ucapkan selamat melancarkan roket... kepada pelajar2 ting 3.Nie hadiah yang akan di berikan kepada pasukan yang johan kategori payload, sasaran dan payung terjun peringkat jemputan. Hadiah tempat ke 2 dan ke 3 juga ada disediakan sama seperti peringkat dalaman.

Kepada semua peserta jemputan selamat bertanding.....smk maokil meletakkan 2 pasukan yang hebat untuk kategori jemputan ini bagi memberi cabaran kepada peserta2 lain.

Johan keseluruhan peringkat dalaman dan jemputan akan mendapat hadiah di bawah ini. Jadi, buatlah yang terbaik semasa pertandingan tersebut berlangsung untuk mendapatkan hadiah ini.
Selamat berjuang........

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Pertanyaan anda akan dijawab..sila kembali semula ke blog ini