Perhatian : Pelancar roket air dan CD powerpoint slide show boleh di tempah sekarang….Sila hubungi saya untuk maklumat harga dan penghantaran - 0137394353/azmi.jaaffar@yahoo.com.my *******Bermula 1/4/2014 harga pelancar akan dinaikkan kepada RM300 bagi menampung kenaikkan kos penghantaran, harap maklum .....Tempahan untuk tahun 2014 dibuka sekarang....

Khamis, 27 Oktober 2011

Pelancar roket air yang di ubahsuai......

Salam 1 malaysia,

Nie adalah gambar pelancar roket air / roket botol / roket h2o yang cg telah diubahsuai untuk memenuhi permintaan peminat2 roket h2o yang berada jauh dari johor @ di seberang lautan..

Pandangan sisi


Pandangan sisi


Pandangan depan

Pandangan atas

Pemegang Badan Roket dan Injap angin masuk boleh ditanggalkan. 

Ciri2:
1. Saiz pelancar 39cm X 42 cm (Separuh saiz dari pelancar asal)- mudah dibawa dan penyimpanan
2. Berat lebih kurang 3 kg. (lebih ringan, pelancar asal berat 10 kg)
3. Mempunyai 1 injap keluar angin & air shj
4. Boleh digunakan untuk melancarkan roket jarak jauh / sasaran
5. Boleh digunakan untuk melancarkan roket payung terjun / payload
6. Alat ganti senang diperolehi....boleh order dari saya ha,ha,ha.....
7. Senang dibawa ke mana2
8. InsyaAllah selamat jika digunakan dgn betul
9.Sesuai digunakan utk aktiviti riadah keluarga @ aktiviti melancarkan roket air kelab rekacipta sekolah
10. Harga amat rendah jika dibandingkan dgn pelancar yang ada dipasaran RM1500++
11. Injap angin dan pemegang botol boleh dibuka bagi tujuan penyimpanan dan penggantian yang baru.

p/s: Segala kerosakkan/kecederaan disebabkan penggunaan pelancar roket h2o ini adalah atas tanggungjawab pembeli sendiri.

"HARGA BARU BULAN APRIL 2012,
HARGA SEKARANG RM250 SEUNIT TERMASUK KOS PENGHANTARAN (SABAH/SARAWAK-TAMBAHAN RM50 BAGI KOS PENGHANTARAN)
PENGHANTARAN DALAM MASA 3-7 HARI BEKERJA-MELALUI POS LAJU/SKYNet.
HARAP MAKLUM. SILA BUAT TEMPAHAN SEKARANG....


"HARGA PROMOSI BULAN SEPT 2010 BAGI 10 UNIT SHJ - RM250 TERMASUK KOS PENGHANTARAN (SABAH/SARAWAK TAMBAHAN RM50- KOS PENGHANTARAN)"

Harga bukan RM450....., Bukan RM350....... hanya RM300  untuk 10 unit terakhir sahaja.....
terima kasih.....sedia menerima tempahan, siapa cepat dia dapat hanya ada 10 unit sahaja....sebelum harga dinaikkan. Sila buat tempahan sekarang.  Sila SMS/Call 013-7394353 utk tempahan.

Sebarang Pertanyaan @ Untuk mempercepatkan urusan jual beli sila SMS/call 013-7394353(Azmi)

32 ulasan:

  1. boleh saya booking buat masa ini..saya perlu berbincang dengan g.kanan saya dahulu...tp saya tengah berminat dengan tawaran harganye..

    BalasPadam
  2. Cg azahar Lahad Datu2 Mac 2010 8:47 PTG

    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. Cg Azahar Lahad Datu2 Mac 2010 8:57 PTG

    tahniah! saya dah gunakan pelancar yang yang dibeli oleh cikgu amri, lahad datu. memang bagus dan kemas buatannya.cukup puas hati

    BalasPadam
  4. Tq, cg azahar nanti boleh promote utk kwn2 yg lain...masih lagi ada 5 unit pelancar sebelum saya naik kan harga....

    BalasPadam
  5. cg azmi. mmg bagus pelancar roket tu. sy dh testing. n mmg berfungsi dgn baik, ringan dan mudah dikendalikn.

    BalasPadam
  6. Tq, cg amy, nanti promote ler kat kwn2 ada 5 je lg pelancar roket pada harga rm70 selepas tu harga akan di naikkan kpd RM150.

    BalasPadam
  7. Cikgu Azmi t.kasih kerana telah menyiapkan pelancar roket saya... setakat ini saya amat berpuashati dengan hasil yg dibuat....kemas dan mempunyai ciri-ciri keselamatan yg baik terutamanya memberikan khidmat alat ganti mana2 kompenan yang rosak..
    Cuma kalau boleh saya nak manual cara penggunaan yg betul. ada tak? Drpd. Tn Hj Anuar Halim, Segamat

    BalasPadam
  8. Tq, tn haji atas ulasan yg diberikan insyallah, saya akan sediakan menual pemasangan (sebenarnya dah ada tp kat video cara pemasangan) dan cara nak guna pelancar pun dah ada juga kat video cara penggunaan....

    BalasPadam
  9. Tunggu pelancar yang paling terkini, pelantar saya akan ubah suai menggunakan papan plastik yang lebih ringan dan kuat. Sila kunjungi laman ini sedikit masa lagi....

    BalasPadam
  10. Ada 5 unit pelancar yang telah siap sedia utk penghantaran. sila buat tempahan kepada yang berminat

    BalasPadam
  11. saya hanya mengeluarkan modal tidak lebih RM 50 untuk membina pelancar rocket air..☺

    BalasPadam
  12. Saudara,
    alhamdullilah..kalau saudara dpt hasilkan pelancar yg murah....adakah ia sama seperti yg saya hasilkan....Kos menghasilkan pelancar termasuklah kos buruh + kos masa + kos penghantaran. Senarai harga penghantaran ada di nyatakan disebelah. sila rujuk. Dari semasa ke semasa saya akan buat promosi...kalau nak dpt harga murah...tunggu promosi drpd saya.....

    harga pelancar yg dinyatakan di atas tidak termasuk harga pam (x dijual) harap maklum.

    BalasPadam
  13. Salam, Kepada guru2 penasihat yg ingin membuat persediaan ke FST peringkat Daerah dan Negeri (latihan Pelancaran Roket). Satu promosi jualan bulan Jun, 10 unit Pelancar roket air akan dijual pada harga RM100 termasuk kos penghantaran (kecuali sabah/sarawak tambahan rm20 utk kos penghantaran)....harap maklum, siapa cepat dia dapat...utk tempahan sila sms nama dan alamat (013-7394353)

    BalasPadam
  14. salam, saya c.fadil dr smkdara, simpang rengam. nk beli pelancar roket dr cikgu..mcmmana urusan pembayaran dan tempahan? nak contact cammana? harap response dgn kadar segera.

    BalasPadam
  15. Cg Fadil, bayaran boleh melalui Maybank2u.com @ wang pos, no akaun mbb saya ada kat bahagian tepi sebelah kiri blog saya. No Hp saya 013-7394353, harap maklum

    BalasPadam
  16. Terima kasih saya ucapkan kepada pembeli2 pelancar pada harga promosi bulan jun iaitu cg fadil, cg iswan dan pn fazidah dan en monis yang telah menempah pelancar pada harga istemewa. tq,

    Bermula bulan julai harga balik semula kepada harga asal iaitu RM150 seunit.

    BalasPadam
  17. Salam satu malaysia,
    Pelancar roket air masih lagi dijual pada harga rm 150. Kepada yang berminat sila buat tempahan sekarang. Terdapat 8 unit yang sudah siap dan sedia untuk penghantaran.

    Saya juga ada menjual powerpoint slide show berkaitan dengan pembinaan roket air dr A to Z. Harga nya adalah RM30 shj.
    Powerpoint slide show ini sesuai utk perbengkelan roket air oleh guru semasa aktiviti selepas peperiksaan PMR/UPSR/Akhir tahun. Insyallah, Selepas perbengkelan @ melihat powerpoint slide show ini pelajar akan mahir membina roket air masing2.

    BalasPadam
  18. Untuk mendapatkan contoh powerpoint slide show sila kelik label powerpoint show disebelah kiri laman blog ini...tq

    BalasPadam
  19. salam , kalau order bila boleh dapat

    BalasPadam
  20. Salam 1 malaysia, Bila nak guna. saya ada 8 unit yg dah sedia utk penghantaran. Biasa penghantaran 2-4 hr sahaja bergantung kepada syrkt penghantaran.

    BalasPadam
  21. Untuk mempercepatkan urusan jual beli, sila msg/hubungi saya melalui hp 013-7394353.

    BalasPadam
  22. Salam..

    Saya dari K.K. Nak tanya, masih ada stok lagi ke encik?

    BalasPadam
  23. Pelancar masih lagi ada beberapa unit sedia utk penghantaran. Cuma utk Sabah dan Serawak tambahan kos penghantaran RM20....sila call/msg saya utk maklumat lanjut...013-7394353

    BalasPadam
  24. salam sy dr kota damansarab
    nk bertanya berapa cepat boleh siap

    BalasPadam
  25. Sekarang mmg ada 7 unit yg dah siap. Kalau nak cepat buat pmbyran. Slps pengesahan pembyran saya akan htr. Biasa penghantaran ambik masa 3 hari bekerja. utk urusan lebih cepat sila call/sms 013-7394353.

    BalasPadam
  26. salam.cikgu azmi, pelancar roket tu masih ada dijual ke?

    BalasPadam
  27. Pelancar roket masih dijual....ada stok yg dah siap 5 unit...sape2 nak boleh email @ sms kpd saya...alamat email n no hp ada kat sebelah tepi kiri blog nie..

    BalasPadam
  28. Salam:
    harga pelancar roket payung dan jarak jauh sekarang berapa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harga masih rm200 sekarang bagi stok yang masih ada (5 unit)....disebabkan peningkatan kos pembuatan dan penghantaran, pada bulan april 2012 nanti harga akan dinaikkan kepada rm250. Sila buat tempahan sekarang sebelum harga dinaikkan/ stok lama habis ditempah...siapa cepat dia dapat..

      Padam
  29. masih ada stok lg x?klu ambil sendiri di labis mcm mn kire?trime kasih

    BalasPadam
  30. Ada stok......tolak kos penghantaran rm50, utk maklumat lanjut sila sms saya 0137394353

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum, saya tengah mencari projectile launcher dan pelancar roket. Setakat ini saya hanya jumpa pelancar roket. tapi masih tak jumpa projectile launcher. Kat mana ada jual alat - alat macam ni. yang selalu digunakan dalam makmal fizik. Terima kasih

    BalasPadam

Fish